Кредит в Miloan

  • Сума: до 25 000
  • Термін: 5-30 днів
  • Реальна річна відсоткова ставка: 1205,23%-5510,78%
  • Сума: 30 000
  • Термін: 5-30 днів
  • Реальна річна відсоткова ставка: 3,71%-8480,72% 

Мікрофінансова організація Miloan – відома в Україні компанія, що надає мікрокредити на порівняно короткий термін. Співпраця з МФО замість банків завжди більш вигідна та зручна для позичальників, оскільки у цьому випадку майже не буває відмов, а умови користування кредитом лояльніші. До того ж оформлення заявки відбувається онлайн та без численних довідок – вам не потрібно нікуди йти та збирати купу паперів.

Загальна інформація про компанію

ТОВ Мілоан зареєстровано в Україні 2016 року. Компанія працює повністю легально, є свідоцтво від Національної комісії з фінансових послуг. Перша ліцензія була видана 2016 року, переоформлення відбулося 2024 р. за участю Національного банку України, з того моменту ліцензія стала безстроковою.

Усі документи, в тому числі публічний договір, правила надання кредитів, дозволи, свідоцтва та інша інформація розміщена на офіційному сайті компанії у відповідному розділі.

Головний офіс Miloan зареєстрований у Києві, проте компанія здійснює діяльність територією усієї України, крім тимчасово окупованих населених пунктів. Так як кредити надаються онлайн, звернутися за позикою можна у будь-який час доби та у будь-якому місці – потрібен лише мобільний пристрій або комп’ютер з підключенням до інтернету.

Оформлення кредиту в Мілоан: основні умови

У таблиці нижче ми даємо головну інформацію про кредитування для нових та постійних клієнтів мікрофінансової компанії.

 

Для нових клієнтів

 Для постійних клієнтів

Сума позики

500-15000 гривень

500-25000 гривень

Термін позики

3-30 днів

3-360 днів

Відсоткова ставка

0,01%

1,3%

Основне, що відрізняє кредит онлайн в Miloan від позик в інших МФО – досить тривалий термін кредитування для постійних клієнтів. Він становить майже рік, що дуже зручно під час виникнення фінансових труднощів. Однак зверніть також увагу, що з другого звернення щоденні відсотки зростають, отже, чим більший термін позики, тим більшу суму загалом доведеться віддавати.

Оформити кредит в Miloan може будь-хто, обмежень за категоріями та соціальним статусом немає. Для порівняння: у банках взяти позику можуть лише офіційно працевлаштовані люди, що підтверджується відповідною довідкою. Звернутися в МФО можуть навіть:

  • пенсіонери;
  • люди, що зареєстровані у центрах зайнятості як тимчасово безробітні;
  • студенти;
  • мами у декретній відпустці;
  • люди з пасивним доходом тощо.

Щоб взяти кредит в Miloan, необхідно відповідати лише кільком простим умовам:

  • бути громадянином України, що підтверджується паспортом;
  • проживати на підконтрольній Україні території, адже компанія не веде діяльність у тимчасово окупованих містах і селах;
  • мати картку будь-якого банку з реєстрацією в Україні (слідкуйте, щоб термін її дії був актуальним);
  • мати мобільний номер;
  • мати пристрій з можливістю підключення до інтернету.

Що стосується віку, діють стандартні обмеження – від 18 до 65 років. Тобто позичальник має бути повністю повнолітнім та дієздатним, проте не занадто похилого віку.

Кредит онлайн в Miloan: переваги співпраці з компанією

Серед головних позитивних моментів співробітництва з цією мікрофінансовою організацією відзначимо наступні:

  • Висока швидкість операції. Фахівці компанії розробили максимально просту та зрозумілу анкету, на заповнення якої ви витратите лише 5 хвилин, якщо оформлюєте позику вперше. Наступного разу основна інформація про вас вже буде збережена в системі, і знадобиться ще менше часу. Також сервіс повністю автоматизований – виключено людський фактор, не потрібно підлаштовуватися під робочий час. Завдяки цьому весь процес відбере до 15-20 хвилин вашого часу – це набагато менше, ніж у разі звернення до банківської установи.
  • Робота Miloan 24/7. Навіть якщо гроші знадобилися вам серед ночі, ви можете звернутися до МФО – вашу заявку оброблять та швидко повідомлять рішення.
  • Високий відсоток схвалень. Більше 90% звернень завершуються позитивно для позичальників. Це можливо завдяки людяним правилам, встановленим у компанії. Хоча розгляд заявок автоматизовано і фахівець безпосередньо не бере у ньому участь, система враховує та аналізує численні фактори, і кредитна історія та рейтинг позичальника не грають вирішальної ролі. Тому кредит в Miloan доступний також для тих, хто мав проблеми з позиками у фінансових установах раніше або навіть потрапив до чорного списку та позначений як неблагонадійний клієнт у бюро кредитних історій.
  • Прозорі умови співпраці. Ще до реєстрації особистого кабінету та подачі заявки ви можете прочитати договір та ознайомитися з усіма умовами надання фінансових послуг компанією. Уся інформація доступна на офіційному сайті Miloan, також там розміщені контакти для отримання консультацій. Зв’язатися з менеджерами компанії можна за телефоном, електронною адресою або в онлайн-чаті.
  • Зручний калькулятор прямо на сайті. На головній сторінці можна обрати потрібну суму та термін кредитування, а система автоматично розрахує відсоток, загальну суму до сплати та кінцеву дату погашення кредиту.
  • Пролонгація в Miloan. Нерідко бувають ситуації, коли позичальник не може віддати кошти у встановлений термін. Проте затримки з виплатами призводять до нарахування пені, погіршення кредитної історії та суттєвого зниження шансу отримати позику наступного разу. Щоб уникнути таких неприємностей, радимо користуватися пролонгацією – продовженням терміну виплат за кредитом. Якщо розумієте, що не встигнете погасити заборгованість вчасно, одразу зв’яжіться з фахівцями компанії, щоб оформити пролонгацію.

Для зручності у Miloan також є мобільний додаток – завантажити його можна через Google Play та AppStore або скориставшись QR-кодом на офіційному сайті. Оформити позику через додаток ще швидше, ніж через сайт, крім того, тут можна слідкувати за знижками, які надаються компанією за певних умов.

Як оформити кредит в Miloan?

Весь процес дуже швидкий, нижче пропонуємо покрокову інструкцію:

  • Відкрийте офіційний сайт Miloan, за допомогою повзунка виберіть потрібну суму та термін кредитування (не забувайте про обмеження для нових користувачів), натисніть кнопку «Отримати гроші».
  • Далі система запропонує зареєструвати акаунт. Для цього введіть мобільний номер та дочекайтеся повідомлення з паролем. Вхід в особистий кабінет Miloan наступного разу буде саме за введеним номером, це ваш логін. Зареєструватися також можна через кнопку «Увійти». Ще один варіант авторизації – через BankID, детальна інструкція розміщена на офіційному сайті Miloan.
  • Наступний крок – заповнення анкети з особистими даними. Будьте дуже уважними при внесенні інформації та ретельно перевіряйте її перед відправленням анкети, адже помилки можуть бути розцінені як спроба шахрайства, що стане причиною відмови у позиці. Якщо в МФО виникнуть додаткові питання або окремі моменти потребуватимуть уточнення, з вами зв’яжеться менеджер Miloan, проте це буває рідко і лише з новими клієнтами.

Обов’язковою умовою також виступає фотоідентифікація. Для цього вам необхідно зробити власну фотографію разом з документами. Стежте, щоб вона вийшла чіткою та якісною – усю інформацію має бути гарно видно. Далі завантажте фотографію на сайт – про деталі можна запитати у менеджера або переглянути інструкцію.

  • Отримайте кредит на карту. При позитивному результаті розгляду заявки вам на пошту надійде лист з договором та посиланням для його підписання. Уважно вивчіть усі пункти, підпишіть та дочекайтеся зарахування грошей на банківську картку.

Важливо: картка має бути оформлена виключно на ваше ім’я!

Під час подання заявки та верифікації на вашому пристрої повинна бути увімкнена геолокація – це необхідно для перевірки вашого актуального місцезнаходження. Якщо функція вимкнена, увімкніть її завчасно, щоб уникнути проблем з верифікацією.

Як повернути кредит онлайн в Miloan?

Зручніше за все робити це через особистий кабінет – там вже збережена інформація про вас, можна слідкувати за термінами та внести кошти миттєво. Проте є кілька інших способів погашення боргу:

  • Без авторизації. Для цього натисніть кнопку «Сплатити кредит» на сайті Miloan, введіть номер договору, потрібну суму та перейдіть до сплати. У цьому ж полі можна оформити пролонгацію.
  • Через «ПриватБанк». Можна скористатися мобільним додатком «Приват24» або терміналами самообслуговування. Для цього у меню натисніть «Сервіси» → «Платежі».
  • Через EasyPay. Можна використати сайт сервісу або термінал самообслуговування.

Звертаємо увагу: через термінали самообслуговування борг в Miloan можна погасити готівкою.

Це все правда

Корисні статті