MyCredit

  • Сума: до 35 000
  • Термін: 5-30 днів
  • Реальна річна відсоткова ставка: 3,99%-6030,74%
  • Сума: до 30 000
  • Термін: 5-30 днів
  • Реальна річна відсоткова ставка: 3,71%-8480,72% 

Мікрофінансова організація MyCredit працює в Україні з 2015 року та є офіційно зареєстрованою у нашій країні установою з усіма необхідними свідоцтвами. Вона надає кредити на споживчі потреби широким верствам населення, а вся взаємодія з компанією відбувається онлайн – це зручно для клієнтів, економить час та нерви. Оформити позику в MyCredit можна у будь-який час – сервіс доступний цілодобово. Останніми роками МФО часто отримує нагороди та стає переможцем у різноманітних номінаціях фінансового сектору, що каже про стабільність її роботи, надійність та довіру клієнтів.

Умови отримання кредиту в MyCredit

З усіма умовами можна ознайомитися на офіційному сайті компанії, а в таблиці нижче ми зібрали основну інформацію, необхідну для позичальників.

 

Для нових клієнтів

Для постійних клієнтів 

Сума позики

100-18000 гривень

100-35000 гривень

Термін позики

2-30 днів

7-30 днів

Відсоткова ставка

0,01-1% залежно від терміну кредитування

Розраховується індивідуально, доступні знижки до 80%

На головній сторінці офіційного сайту MyCredit є своєрідний кредитний калькулятор: у спеціальному віджеті ви можете обрати суму та термін позики, а система автоматично розрахує дату сплати, відсотки та загальну суму, яку необхідно повернути. Також у віконці є посилання на приклади розрахунків та детальні умови оформлення кредиту – з ними можна ознайомитися одразу, до реєстрації особистого кабінету на сайті.

На відміну від банків, взяти позику в МФО MyCredit дуже просто – не потрібно гаяти час у чергах та збирати купу документів, а кредит доступний навіть тим, кому банківські установи гарантовано відмовлять. Це, наприклад, студенти, пенсіонери, офіційно безробітні люди тощо.

Щоб стати клієнтом «Май Кредіт», необхідно відповідати лише кільком умовам:

  • мати українське громадянство;
  • проживати на території, підконтрольній Україні (компанія не веде діяльність у тимчасово окупованих населених пунктах);
  • бути повнолітнім.

Що стосується вікових обмежень, вони максимально лояльні, адже єдина умова – досягнення 18 років, а верхньої планки не існує. Щоб отримати кредит від MyCredit, у вас мають бути документи (паспорт та ідентифікаційний номер), банківська картка виключно на ваше ім’я (на чужу картку гроші не надійдуть, також завчасно перевірте термін її дії), мобільний номер та будь-який пристрій з можливістю виходу в інтернет.

Переваги MyCredit

  • Простота оформлення у порівнянні з банками, більш вигідні умови, ніж у ломбардах. Щоб отримати позику у банківській установі, необхідно зібрати купу документів, у тому числі підтвердження доходів, тобто має бути довідка з офіційного місця роботи. Фахівці MyCredit не вимагають цього, достатньо просто вказати в анкеті джерело вашого прибутку та його розмір, підтверджувати нічого не потрібно. До того ж не знадобляться поручителі або застави, як у випадку з ломбардами.
  • Економія часу та зручність. Компанія MyCredit працює повністю онлайн, що виключає витрати на утримання офісів, обмеження робочого часу тощо. Завдяки цьому МФО встановлює лояльні відсоткові ставки, а ви можете звернутися за оформленням кредиту в компанії MyCredit навіть посеред ночі.
  • Автоматизація процесів. Заявки позичальників розглядаються не фахівцем, а в автоматичному режимі. Тому все відбувається швидко, виключається людський фактор, на все потрібно до 15 хвилин (на практиці – набагато менше). Від вас необхідна лише уважність при заповненні анкети, адже помилки призводять до відмов у позиці.
  • Можливість пролонгації. Якщо ви не встигаєте віддати кредит від MyCredit вчасно, обов’язково повідомте про це менеджера компанії та оформіть пролонгацію – продовження терміну виплат. У такому випадку не буде нарахована пеня, не погіршиться кредитна історія.
  • Отримання позики навіть з низьким кредитним рейтингом. У кожної людини, яка колись брала гроші у фінансових установах, формується власний кредитний рейтинг, що відображає її поведінку як платника. Він фіксується різноманітними бюро, а доступ до нього є у будь-якого банку або МФО. Зазвичай банківські організації відмовляють у позиках заявникам з низьким рейтингом. Проте взяти кредит від MyCredit можна навіть з поганою кредитною історією, адже це не єдиний фактор, який аналізує система під час прийняття рішення.

Більшість клієнтів залишають позитивні відгуки про MyCredit, адже компанія докладає усіх зусиль, щоб співпраця з нею була комфортною, вигідною та безпечною для позичальників.

Акційні пропозиції від MyCredit

Щоб відрізнятися від конкурентів та заохочувати ще більше клієнтів користуватися фінансовими послугами, MyCredit пропонує цікаві акції, перелічимо основні.

  • «Перший 0%». Суть пропозиції полягає у тому, що відсоткова ставка на перший кредит становить лише 0,01% при позиці терміном до 15 днів включно. При цьому у деяких випадках ви взагалі не сплачуєте відсотки, адже все залежить від суми кредитування. Якщо ви берете до 300 гривень, то через 15 днів віддаєте таку ж суму – відсотки не нараховуються.
  • Програма лояльності від MyCredit. За її умовами ви зможете отримати збільшений кредит, користуватися знижками, а ваші заявки будуть схвалені автоматично та у рекордно короткий термін. Стати учасником можуть усі клієнти, а отримати більше інформації про програму лояльності можна в особистому кабінеті.
  • Кешбек. MyCredit пропонує повернення певної суми на бонусний рахунок за вчасно погашений борг та виконання інших умов. Щоб скористатися вигідною пропозицією, ретельно вивчіть інформацію на офіційному сайті компанії.
  • «Приведи друга». Якщо інша людина реєструється у системі MyCredit за вашим запрошенням, ви отримуєте приємні бонуси – вони періодично змінюються, слідкувати за цим можна на офіційному сайті МФО та у соціальних мережах.

Крім того, MyCredit часто пропонує промокоди, які можна використати для зниження відсоткової ставки та отримання інших бонусів. Щоб не пропустити, підписуйтеся на офіційні сторінки компанії у соціальних мережах, беріть участь в акціях за телефоном, а також відвідуйте сайт.

Як взяти кредит в MyCredit?

Щоб отримати позику в МФО, знадобиться кілька хвилин вільного часу. Нижче даємо детальну інструкцію, що треба зробити.

  1. На головній сторінці виберіть потрібну суму та термін кредитування. Якщо у вас є промокод, введіть його у спеціальному полі.
  2. Перейдіть до реєстрації особистого кабінету у MyCredit – ви будете направлені до цього пункту автоматично після натискання кнопки «Подати заявку».
  3. Введіть мобільний номер – він необхідний для реєстрації акаунту, далі вхід в особистий кабінет Майкредит також виконується за ним.
  4. Вкажіть інформацію про себе. Тут маються на увазі паспортні дані, ідентифікаційний номер, місце проживання, розмір та джерело доходів, реквізити банківської картки тощо. Будьте максимально уважними та ретельно перевіряйте введену інформацію, щоб випадково не допустити помилку.

Зверніть увагу: для надання будь-яких фінансових послуг онлайн необхідна верифікація особистості, щоб уникнути шахрайства. В MyCredit це можна зробити через BankID – детальна інструкція розміщена на офіційному сайті МФО.

Після надання усієї інформації та верифікації система розгляне вашу заявку – на це потрібно до 15-20 хвилин. У рідких випадках вам може зателефонувати співробітник компанії, але це трапляється лише за наявності питань, що потребують уточнення. Якщо заявку схвалено, на електронну пошту прийде лист від MyCredit з договором та посиланням на підписання. Уважно прочитайте його умови, підпишіть та дочекайтеся зарахування коштів – це відбувається майже миттєво.

Скористатися послугами МФО також можна через додаток – він доступний для користувачів операційних систем iOS та Android.

Як повернути кредит від MyCredit?

Віддати позику можна кількома способами:

  • через особистий кабінет на сайті MyCredit – найшвидший та найзручніший спосіб;
  • за допомогою онлайн-банкінгу;
  • у терміналах самообслуговування;
  • у банківській касі;
  • за телефоном (доступно для користувачів «ПриватБанку»);
  • у відділеннях «Нової пошти».

На сайті MyCredit є детальна інструкція з повернення боргу, а також вказані реквізити для здійснення платежів. Якщо ви не встигаєте вчасно виплатити кошти, обов’язково скористайтеся пролонгацією, щоб не нашкодити кредитній історії. За наявності запитань або проблем з будь-яким сервісом компанії зверніться до фахівців технічної підтримки – це можна зробити за телефонами, в онлайн-чаті, у соціальних мережах тощо.

Це все правда

Корисні статті