Кредит в AlexCredit

  • Сума: 16 000
  • Строк: 5-30 днів
  • Реальна річна процентна ставка: 449%-101451% 
  • Сума: 30 000
  • Строк: 5-30 днів
  • Реальна річна процентна ставка: 3,71%-8480,72% 

Однією з відомих в Україні мікрофінансових організацій (МФО) є AlexCredit. Це компанія, що спеціалізується на видачі населенню мікрокредитів та офіційно зареєстрована у нашій країні з 2017 року. На відміну від банківських установ, для отримання позики в AlexCredit не потрібна купа документів та особиста присутність – усе відбувається онлайн та дуже швидко, що зручно для клієнтів.

Основні умови кредитування в AlexCredit

 

Для нових клієнтів

Для постійних клієнтів 
Сума позики

500-6000 гривень

500-16000 гривень

Тривалість позики

5-20 днів

5-30 днів

Відсоткова ставка

0,01%

Розраховується індивідуально

Звертаємо увагу, що відсотки можуть змінюватися залежно від того, в котрий раз ви звернулися за позикою, наявності промокодів та участі у програмі лояльності.

Щоб оформити кредит в AlexCredit, необхідно відповідати кільком умовам:

  • бути громадянином України;
  • вік – 18-65 років;
  • мати актуальну банківську картку будь-якого українського банку;
  • мати діючий номер телефону.

Географія проживання також має значення: необхідно знаходитися на підконтрольній Україні території, у тимчасово окупованих населених пунктах AlexCredit не працює!

Під час оформлення у вас під рукою повинні бути документи – паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Ці дані треба вносити дуже уважно та ретельно перевірити до відправлення анкети, оскільки помилки стануть причиною для відмови у кредиті.

Усі умови співпраці з мікрофінансовою організацією Алекс Кредит можна завчасно прочитати у договорі – він розміщений на офіційному сайті. Радимо ознайомитися з ним ще до заповнення анкети та обов’язково зв’язатися з менеджерами компанії для консультації, якщо якісь моменти залишилися не до кінця зрозумілими.

Хто може взяти позику?

В AlexCredit кредит може взяти будь-хто незалежно від статі, професійної діяльності, розміру доходу тощо. Клієнтами компанії зазвичай стають люди, що опинилися у скрутному фінансовому становищі та не мають змоги отримати кошти у банках. Наприклад, це наступні категорії:

  • студенти;
  • пенсіонери;
  • батьки у декретній відпустці;
  • офіційно безробітні тощо.

Основна перевага мікрофінансової організації перед банківськими установами – не потрібна довідка про доходи та підтвердження офіційного працевлаштування. Співробітники AlexCredit, звісно, запитають в анкеті, який та звідки ви маєте дохід, оскільки ця інформація необхідна для прийняття рішення про кредитування, проте підтверджувати його документально не потрібно.

Зверніть увагу: одночасно можна взяти лише одну позику в AlexCredit. Тобто якщо вам потрібен новий кредит, спочатку необхідно погасити заборгованість по попередньому.

Переваги Алекс Кредит

Серед основних позитивних моментів співробітництва з компанією клієнти називають наступні:

  • Доступність позик для усіх категорій населення. Взяти кредит може навіть офіційно безробітна людина, що неможливо у традиційних банках. При цьому в МФО не вимагають поручителів чи застав, умови максимально лояльні, а менеджери завжди дадуть відповіді на всі запитання та проконсультують.
  • Можливість оформити кредит в AlexCredit будь-де та будь-коли. Компанія працює повністю онлайн. Вам не потрібно шукати офіс та особисто відвідувати його, підлаштовуючись під робочі години. Для отримання позики у вас має бути лише пристрій з підключенням до інтернету. Завдяки наданню послуг онлайн взяти кредит можна навіть вночі, адже система працює автоматично.
  • Автоматизація усіх робочих процесів. Це вигідно як мінімум за двома параметрами: відсутність людського фактору та швидкість. Співробітник не помилиться при прийнятті рішення, оскільки усе відбувається автоматично, а вам не потрібно довго чекати. Єдине, що треба від вас, – уважність при внесенні даних.
  • Високий шанс схвалення заявки. Кредит онлайн на карту видається компанією навіть тим клієнтам, у котрих погана кредитна історія. МФО, як будь-яка інша фінансова установа, користується інформацією із закритих баз даних про минулі грошові операції людини, проте кредитний рейтинг – не єдиний фактор, що має значення. При прийнятті рішення враховується купа інших чинників, завдяки чому у більшості випадків заявки схвалюються.
  • Пролонгація кредиту в AlexCredit. Якщо вчасно не повернути позику, буде нараховуватися пеня, а ймовірність видачі кредиту наступного разу помітно знижується. Проте у всіх бувають неприємні ситуації, і в МФО це розуміють. Тому у компанії розробили механізм продовження терміну виплат – пролонгацію. Якщо ви знаєте, що не встигнете вчасно повернути кошти, зверніться до менеджерів, і вони допоможуть оформити пролонгацію на потрібний вам час. Важливо: кількість продовжень не обмежена.
  • Програма лояльності. Відгуки про AlexCredit свідчать, що це один з найприємніших умов співпраці з компанією. Спеціально розроблена програма дозволяє економити тим, хто вчасно повертає кошти. На основі термінів та сум позик автоматично розраховується рейтинг кожного клієнта, що у майбутньому впливає на відсоткову ставку.

Крім того, ви можете запросити друга до МФО. Якщо він отримає кредит за вашим запрошенням та вчасно його поверне, ви отримаєте позику на більш привабливих і вигідних умовах. Чим більше нових клієнтів від вас, тим більша економія на наступних кредитах.

У AlexCredit є зручний сайт, де передбачений автоматичний онлайн-калькулятор. Виберіть потрібну суму та базовий період кредитування (враховуйте обмеження для нових клієнтів), і у віконці поряд побачите відсотки та дату, коли треба повернути кошти.

Як отримати позику в AlexCredit?

Весь процес займає всього кілька хвилин вашого часу, нижче надаємо детальну інструкцію, як це зробити новим клієнтам.

  1. Перейдіть на офіційний сайт мікрофінансової організації, вкажіть суму та тривалість кредиту, натисніть кнопку «Подати заявку».
  2. Почніть заповнення анкети AlexCredit. У спеціальних полях введіть особисті дані, номер телефону, електронну адресу, пароль, паспортні дані та ідентифікаційний номер, а також поставте відмітку, що ознайомилися з правилами та згодні з ними – так ви зареєструєте акаунт у системі.

Важливо: кожен наступний вхід в особистий кабінет AlexCredit відбувається за допомогою пароля. Подбайте про його надійність, а також запам’ятайте або запишіть у недоступному для сторонніх людей місці.

  1. Вкажіть адресу та інформацію про працевлаштування. Ці дані необхідні для верифікації особи, перевірки фактичного проживання та впевненості, що людина зможе віддати кошти. Навіть якщо офіційної роботи немає, вказуйте інше джерело доходу, при цьому компанія не вимагає додаткових довідок.
  2. Внесіть інформацію про банківську картку. Саме на неї будуть зараховані кошти, тому будьте уважними, щоб не помилитися з цифрами. Також використовуйте лише власну картку – якщо вона буде на чуже ім’я, у позиці відмовлять.

Важливо: для отримання кредиту на картці має бути мінімум 2 гривні. Ця сума необхідна для верифікації. Кошти до 2 грн. блокуються на картці, а вам необхідно вказати у спеціальному полі, скільки саме «заморозила» система.

  1. Пройдіть ідентифікацію. Для цього завчасно сфотографуйтеся з паспортом у руках. Фотографія повинна бути чіткою, усі символи на документі мають бути добре помітними. Завантажте її на сайт та переходьте до наступного кроку.
  2. Отримайте результат. Це може бути схвалення позики, схвалення зі змінами умов або відмова з поясненням причин. Якщо все добре і кредит надають, перевірте електронну пошту – туди надійде лист з договором. Підпишіть його, перейшовши за спеціальним посиланням, та зачекайте кілька хвилин, доки гроші з’являться на картці.

Якщо AlexCredit відмовив у позиці, перевірте правильність внесеної інформації, актуальність банківської картки, чи достатньо коштів на ній. За детальними роз’ясненнями можна звернутися до фахівців компанії, написавши на електронну адресу [email protected] або зателефонувавши – усі контакти можна знайти на офіційному сайті.

Як погасити кредит в AlexCredit?

Повернути кредитні кошти можна кількома способами:

  • через особистий кабінет на сайті;
  • за допомогою платіжних терміналів;
  • у касі банку;
  • користуючись мобільним банкінгом.

Зверніть увагу: прострочення кредиту тягне за собою накладення пені у значному розмірі, тому уважно слідкуйте за термінами та вчасно оформлюйте пролонгацію в AlexCredit, якщо це необхідно.

Це все правда

Корисні статті