Кредит в Slon Credit

  • Сума: до 27 000
  • Термін: 5-30 днів
  • Реальна річна відсоткова ставка: до до 3 422,24%
  • Сума: до 30 000
  • Термін: 5-30 днів 
  • Реальна річна відсоткова ставка: 3,71%-8480,72%

Компанія Slon Credit надає мікрокредити на споживчі потреби з 2018 року. Мікрофінансова організація в Україні неодноразово була номінантом та отримувала нагороди FinAwards у 2023-2024 роках, що свідчить про довіру клієнтів та якісну роботу. Юридична назва компанії – ТОВ «Слон Кредит» (код ЄДРПОУ 42350798), вона розташована у Києві, проте стати її клієнтом може людина з будь-якого населеного пункту України, адже фінансові послуги надаються онлайн.

Мікропозика в Slon Credit: умови отримання

Так як компанія спеціалізується на мікрокредитах, вона надає порівняно невеликі позики. Зазвичай їх оформлюють, коли не вистачає грошей до зарплати або терміново потрібно щось купити, заплатити за комунальні послуги, відремонтувати техніку тощо. Загальні умови кредитування коротко представлені у таблиці нижче.

Сума кредиту

600-27000 гривень

Періодичність виплати відсотків

5-30 днів

Термін кредитування

До 365 днів

Відсоткова ставка

1%

Як бачимо, компанія помітно відрізняється від аналогічних мікрофінансових установ максимальним терміном надання коштів. Отримати кредит в Slon Credit можна тривалістю до року, що набагато більше, ніж в інших МФО (зазвичай стандартний термін не перевищує 30 днів). З одного боку, це зручно для клієнтів, адже часу на погашення вдосталь, з іншого – загальна сума виплат буде більшою, адже відсотки нараховуються на день. Проте навіть за таких умов співпраця з МФО вигідніша, ніж звертання до банку чи ломбарду, з наступних причин:

  • не потрібні застави, а в ломбард ви маєте принести щось цінне, щоб отримати гроші, до того ж немає гарантії, що зможете викупити свою річ назад;
  • ніяких поручителів – не треба вмовляти родича чи знайомого надати свої дані для вашого кредиту;
  • не вимагають довідку про доходи – щоб отримати позику у банку, ви маєте офіційно працювати та підтвердити це документально, в іншому випадку на вас чекає відмова.

Кредит SlonCredit доступний різним категоріям населення, у тому числі офіційно безробітним, студентам, пенсіонерам, мамам у декреті тощо, тобто людям, котрим банки стовідсотково відмовлять через нестабільні, занадто низькі або взагалі відсутні офіційні доходи. Для МФО наявність довідки про працевлаштування не має ніякого значення. Звичайно, в анкеті потрібно буде зазначити джерело та розмір доходу, проте підтверджувати його та надавати купу документів не треба.

Щоб отримати кредит SlonCredit, необхідно відповідати лише кільком умовам:

  • мати українське громадянство;
  • проживати на території, підконтрольній Україні (компанія не працює з клієнтами, що знаходяться у тимчасовій окупації);
  • бути повнолітнім, тобто досягти 18 років.

Для отримання мікрозайму у вас має бути картка будь-якого українського банку (термін дії має бути актуальним, також вона повинна бути видана виключно на ваше ім’я), мобільний телефон (на ваш номер надійде повідомлення при реєстрації у системі МФО), можливість підключення до інтернету з будь-якого пристрою, адже вся процедура відбувається онлайн.

Переваги Slon Credit

Постійні клієнти компанії відзначають наступні позитивні моменти цієї мікрофінансової організації:

  • Висока швидкість надання послуг. Заповнення анкети та розгляд заявки відбуваються у межах 15-20 хвилин, проте зазвичай потрібно ще менше часу.
  • Висока ймовірність схвалення позики навіть з не дуже гарною кредитною історією. Компанія надає мікрокредити, а система аналізує купу факторів під час прийняття рішення. Звісно, кредитний рейтинг, який формується у всіх людей, що здійснювали подібні фінансові операції, також враховується, проте він не виступає вирішальним чинником. Тому ви маєте шанс на отримання кредиту, навіть якщо в минулому були проблеми з погашенням попередніх боргів, потрапили до чорного списку тощо. До того ж сумлінне виконання фінансових зобов’язань у Slon Credit дозволить покращити кредитну історію.
  • Відсутність бюрократії, не потрібна купа документів. Усе, що вам треба, – тримати під рукою документи (паспорт та ідентифікаційний код), а також уважно заповнити анкету з особистими даними.
  • Можливість отримати послугу незалежно від часу чи місця перебування. Так як компанія працює онлайн, немає потреби кудись їхати, витрачати час та стояти у чергах. Ви можете звернутися за послугою кредитування у себе вдома, в дорозі чи у відрядженні, навіть у магазині, обираючи нову побутову техніку, подати заявку серед ночі – все працює в автоматизованому режимі.
  • Наявність знижок та акцій. Slon Credit пропонує знижки на відсоткову ставку за промокодом, влаштовує акції, учасники котрих мають змогу виграти приємні подарунки, наприклад, сертифікати, мобільні пристрої чи аксесуари. Також у компанії доступна програма лояльності. Для отримання більш детальної інформації про всі події відвідайте офіційний сайт мікрофінансової організації. 
  • Швидке зарахування коштів. Після заповнення анкети, схвалення заявки та підписання договору гроші на картку приходять миттєво, і ви одразу можете витрачати їх на власні потреби.

До того ж у компанії працює доброзичлива служба підтримки. Звернутися до фахівця можна з будь-яким питанням, що стосується сервісу чи надання установою фінансових послуг, за телефоном або в онлайн-чаті.

Як оформити кредит в Slon Credit?

Щоб отримати позику, необхідно пройти стандарту процедуру реєстрації – це відбере не більше 5 хвилин вашого часу з перевіркою на відсутність помилок включно. Для зручності надаємо покрокову інструкцію:

  1. Перейдіть на офіційний сайт Slon Credit. На головній сторінці справа розміщений віджет, де можна вибрати потрібну суму та періодичність виплати відсотків. За допомогою кнопок встановіть свої значення та натисніть «Оформити кредит». Якщо є актуальний промокод, введіть його на цій же сторінці.
  2. Другий крок – реєстрація у системі. Для цього введіть свій номер телефону та дочекайтеся повідомлення для підтвердження. Вкажіть надісланий код для створення особистого кабінету.
  3. Далі заповніть анкету. До неї треба внести паспортні дані, ідентифікаційний номер, відомості про дохід, банківські реквізити та іншу особисту інформацію. Підкреслюємо, що нічого підтверджувати офіційними документами не потрібно, заповненої анкети достатньо. Проте будьте уважними та ретельно перевірте все, що написали: якщо будуть помилки, навіть випадкові, система може розцінити це як спробу шахрайства, у результаті чого у позиці буде відмовлено.
  4. Підтвердіть особистість. Це можна зробити двома способами – за допомогою BankID та через фото. У першому випадку достатньо обрати свій банк, ввести логін та пароль, а потім – код для підтвердження. У другому вам необхідно зробити фотографію, щоб у кадрі було ваше обличчя та паспорт. Слідкуйте, щоб світлина була чіткою, усю інформацію на документі має бути добре видно.

Після внесення даних зачекайте, доки система все перевірить. Це відбувається автоматично, людський фактор виключено. Якщо все добре і кредит SlonCredit схвалено, ви отримаєте листа на електронну пошту. У ньому міститься договір, з яким потрібно уважно ознайомитися, та посилання для підписання. Після цієї процедури гроші надійдуть на банківську картку миттєво, ви одразу зможете витрачати їх на свій розсуд.

Як оплатити кредит в Slon Credit?

Щоб повернути кошти мікрофінансовій організації, оберіть будь-який зручний для вас спосіб:

  1. Через офіційний сайт. Для цього авторизуйтеся в особистому кабінеті та перерахуйте кошти з власної банківської картки або натисніть кнопку «Сплатити кредит», введіть номер телефону та дотримуйтеся подальших інструкцій.
  2. Через касу у банку. Завітайте до будь-якого українського банку та зробіть переказ коштів за реквізитами мікрофінансової організації. 
  3. За допомогою платіжних терміналів. Можна скористатися терміналами «ПриватБанку», EasyPay, City24 та ін.

Зверніть увагу: в останніх двох випадках банки та платіжні термінали стягують комісію, відсоток у них різний. Тому будьте готові заплатити трохи більше, якщо обираєте такі способи погашення кредиту.

Пам’ятайте, що кредити необхідно сплачувати вчасно, оскільки порушення термінів тягне за собою погіршення кредитної історії, а також штрафні санкції. У Slon Credit немає послуги пролонгації, бо максимальний термін кредитування й так довгий у порівнянні з іншими мікрофінансовими організаціями. Якщо у вас складна ситуація і ви не можете вчасно повернути кошти, обов’язково завчасно зверніться до фахівців компанії та домовтеся про реструктуризацію боргу.

Це все правда

Корисні статті