Швидкий кредит на картку

 

Швидкий кредит на картку — це зручно

Кредит на картку швидко - це відносно нова фінансова послуга, що вже встигла завоювати популярність. Бо хіба може бути щось простіше, аніж зайти в Інтернет і за кілька хвилин отримати необхідну суму без втрати часу у банківських чергах, збору паперових документів та пошуку поручителів? Це особливо важливо, коли гроші потрібні терміново: до прикладу, близька людина потрапила до лікарні і потребує дорогих ліків. 

Швидкий сервіс, мінімум формальностей та доступність у будь-яку пору дня і ночі - це те, через що взяти швидкий кредит вирішують усе більше людей.

Як отримати гроші на картку швидко

Наші швидкі позики онлайн — це простіше, аніж табличка множення! Щоб отримати швидкий кредит на картку:

  1. Заповніть коротеньку анкету на https://clickcredit.ua або у нашому безкоштовному додатку Сlick Credit.

  2. Пересуваючи бігунець на онлайн-калькуляторі, встановіть необхідну суму та термін кредитування. Відсотки за швидкий кредит на карту вирахуються автоматично.

Усе влаштовує? Чудово!

  1. Щоб подати заявку підв’яжіть діючу банківську карту на ваше ім’я. І не переймайтеся: швидка позика онлайн на картку не залежить від балансу на ній.

  2. Зачекайте до 5 хвилин поки ми приймаємо рішення.

  3. Отримайте гроші у своє розпорядження,  як тільки ви ознайомитесь із паспортом кредиту і підпишите договір на отримання коштів попередньо вивчивши його умови. Користуйтеся ними з користю та задоволенням!

Взяти кредит онлайн швидко у Сlick Credit: які умови? 

Ми точно знаємо: від фінансових труднощів не застрахованих ніхто, тому наші швидкі кредити онлайн доступні всім, хто має:

  • паспорт громадянина України та ідентифікаційний код;

  • будь-який пристрій з доступом в мережу Інтернет, щоб подати заявку на швидкі кредити на картку (комп’ютер, ноутбук, планшет, смартфон);

  • мобільний телефон для надходження SMS;

  • діючу картку будь-якого українського банку на своє ім’я.

Як повернути швидку позику?

Отримали швидкі гроші на карту? З Сlick Credit повернути позику можна так само зручно й швидко, як і взяти:

  • через мобільний застосунок або на нашому сайті https://clickcredit.ua;

  • у терміналах самообслуговування  EasyPay, Bank24, Сity24, які можна зустріти мало не у кожному магазині;

  • через онлайн-банкінг банку, у якому ви обслуговуєтеся;

  • по телефону клієнтської підтримки Приватбанку, якщо ви є його клієнтом;

  • у банківських касах, повідомивши касиру наші реквізити - варіант для справжніх екстравертів;

  • через онлайн-ресурси наших партнерів Bank24 і Сity24.

Чому варто обрати для отримання швидкого займу на карту саме Сlick Credit?

Скажемо відверто: ми створювали цей сервіс як для себе! Тому швидкі кредити на карту Сlick Credit:

  • доступна без паперової довідки про доходи, застави, поручителів та іншої бюрократії;

  • надається незалежно від того в який день тижня ви подаєте заявку на кредит. Бо наші швидкі кредити цілодобово - це про довіру;

  • зараховується на вашу банківську картку майже миттєво: після подачі заявки обробляємо її до 5 хвилин. Її заповнення займе у вас приблизно стільки ж часу;

  • не вміє казати “ні”. Взяти швидкий займ на картку може майже кожен повнолітній громадянин України. Ми стверджуємо більшість на кредит швидко;

  • надається на вигідних умовах. Ви сплачуєте відсотки лише за ті дні, якими фактично користувалися позикою;

  • має приємні бонуси у вигляді програми лояльності, регулярних акцій та розіграшів і навіть онлайн-гри, бо ж усілякі “плюшки” полюбляють усі;

  • доступна 24\7, 365 днів у році. Бо хто ж знає, коли трапиться форс-мажор? Швидкий займ на картку напоготові;

  • безпечна. Надійний захист ваших даних підтверджено відповідним сертифікатом.

Кредит швидко онлайн Сlick Credit - ваша “швидка допомога” при будь-яких фінансових негараздах. 

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Цілодобовий кредит онлайн

Мало знайдеться людей, які ніколи не стикалися з фінансовою скрутою. Причому часто вона виникає раптово. Наприклад, захворів хтось із родичів і потрібні гроші на операцію, чи з’явилася потреба у терміновому ремонті…

Куди бігти? У банк? Але банки не працюють, наприклад, уночі чи у вихідні дні. А ще в банк потрібно нести купу довідок, збирати які в екстрених випадках немає часу. Та й дають банки позику далеко не всім, зокрема, позичальник повинен мати офіційні джерела доходу, а їх у ці нелегкі часи мають не всі. У ломбард? Однак туди потрібно нести цінні речі для забезпечення позики, але ж їх ще потрібно мати. І знову ж таки, для походу в ломбард потрібен час. Ось якби можна було отримати кредит онлайн цілодобово на картку…

Терміново потрібні гроші? Click Credit Вам допоможе

На щастя, розвиток сучасних технологій не обійшов стороною і сферу фінансових послуг. Інтернет та мобільний зв'язок дозволили створити фінансові сервіси, за допомогою яких можна отримати цілодобовий кредит онлайн — де б Ви не знаходилися, та в будь-який момент часу.

Використовуючи сервіс Click Credit, Ви отримаєте позику прямо на картку в режимі 24/7. Без паперових довідок, без тяганини. І нікуди не треба ходити, нікому нічого не треба доводити. 5 хвилин — і гроші надійдуть на Ваш рахунок.

Отримайте цілодобовий кредит онлайн, не виходячи з дому: умови

Ви маєте змогу оформити позику «не встаючи з дивана». Завдяки Click Credit будь-який громадянин України, який досяг 18 років, може отримати кредит онлайн цілодобово. Для цього потрібно лише мати:

• паспорт;

• ідентифікаційний код (ІПН);

• мобільний телефон;

• доступ до Інтернету.

 

Прості кроки для отримання грошей у кредит у будь-який час доби

Ми готові видати вам кредит цілодобово, за лічені хвилини у будь-який день тижня. Дії, які для цього необхідно зробити, дуже прості.

Для початку потрібно завантажити на свій смартфон програму Click Credit з Google Play (якщо Ваш телефон працює на Android) або AppStore (якщо у вас телефон Apple). Інший варіант — зайти на наш сайт.

Тепер потрібно зареєструватися, щоб відкрити «Особистий кабінет». Процедура проста — треба ввести свої дані, зокрема номер та серію паспорта, ІПН. Потім вибираєте обсяг позички та термін, на який берете гроші. При цьому Ви одразу бачите всю суму, яку потрібно буде повернути — все дуже прозоро! Повідомляєте системі дані банківської картки, на яку Вам зручно отримати гроші. Вам приходить код, який також потрібно ввести (це страховка від шахрайства). Очікуєте на рішення. Ознайомитись із паспортом кредиту та підписати договір попередньо ознайомившись із його умовами. І все. За кілька хвилин гроші — у Вас на рахунку.

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Миттєвий кредит онлайн на карту

Життя сповнене несподіванок, приємних та не дуже. Потекли та потребують заміни труби опалення, потріскалися шибки з вини "добрих" сусідів, терміново знадобилися дорогі ліки або ж підійшла дата для погашення комунальних боргів?.. Витрат останнім часом — усе більше, а зарплата, як завше, не встигає за інфляцією. Не завжди рідні мають змогу вас виручити, а взяти кредит у банку — ще той квест.

У випадку фінансового форс-мажору виручить миттєвий кредит онлайн.

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Як швидко оформити заявку на кредит через інтернет?