Миттєвий кредит онлайн на карту

Миттєва позика на карту — швидко і без зайвих питань

Миттєві кредити онлайн — відносно нова послуга, що, тим не менш, користується неабиякою популярністю на фінансовому ринку. Суть її полягає у тому, що ви можете отримати позику на банківську картку через мережу інтернет у будь-який час доби, навіть у вихідні чи державні свята. Анкета заявника — проста й коротка, а рішення приймається майже миттєво, без жодної бюрократії.

Так-так, ви не розчулися: більше ніяких черг до відділення! І з роботи відпрошуватися не треба.

Як отримати миттєвий кредит не виходячи з дому

Миттєва позика опиниться на вашій банківській картці, якщо виконати просту послідовність дій:

  1. Зайти на сайт https://clickcredit.ua або завантажити наш безкоштовний мобільний застосунок з AppStore чи GooglePlay.

  2. Встановити термін та суму позики: для цього є суперзручний калькулятор, який сам порахує відсотки за позичку.

  3. Вказати активну банківську картку, на яку надійдуть гроші. Баланс на ній значення не має.

  4. Зачекати буквально кілька хвилин, поки ваша заявка обробиться.

  5. Отримати гроші одразу після схвалення заявки, ознайомлення з паспортом кредиту, умовами договору на отримання коштів та його підписання - використати їх з користю!

Які умови для одержання миттєвої позики є в Сlick Credit

Команда Сlick Credit усвідомлює: у ситуацію, коли гроші потрібні “на вчора” може потрапити кожен, а тому й скористатися нашим сервісом може практично будь-хто. Для того, щоб миттєва позика на карту зарахувалася, потрібно тільки:

  • бути повнолітнім громадянином України віком від 18 років;

  • мати будь-який гаджет з доступом до мережі інтернет;

  • мати карту (активну) будь-якого банку України, на який ми зможемо перерахувати кошти.

Відсоткова ставка

Нові клієнти, які вперше беруть позику сумою до 500 грн на строк до 10 днів, можуть розраховувати на ставку 0,01% на день. Нові клієнти, які бажають позичити більшу суму грошей або на довший строк, можуть розраховувати на ставку 1% на день.

Для постійних клієнтів діють знижки та різноманітні акційні пропозиції, про які ми повідомляємо в наших соціальних мережах. Деталі про знижки та акційні пропозиції регулярно публікуються в наших офіційних соціальних мережах, щоб наші клієнти завжди були в курсі останніх вигідних пропозицій.

Максимальна сума миттєвої позики на карту у нас

Перші ваші миттєві гроші на картку від Сlick Credit — до 3000 гривень, а далі кредитуємо на суму до 15 тисяч гривень на термін від 1 до 30 днів. Потрібно більше часу? Без проблем! Ви можете користуватися позиченими коштами, сплачуючи відсотки та своєчасно пролонгуючи договір за допомогою підписання додаткової угоди…

Варіанти погашення миттєвого кредиту онлайн від СlickCredit

Розуміємо: кожен по своєму “закриває” фінансові питання. Тож обирайте той варіант погашення швидкого кредиту, який вам найзручніший:

  • в особистому кабінеті на сайті чи в мобільному додатку СlickCredit. Тут усе максимально зрозуміло — розбереться навіть ваша бабуся!

  • за допомогою інтернет-банкінгу вашого банку;

  • дідівським” способом — у касі банку, вказавши наші реквізити. До речі, це — ідеальний варіант для поціновувачів живого спілкування;

  • у терміналах самообслуговування ПриватБанку, Сity24, EasyPay, Bank24 які можна знайти чи не у кожному магазині;

  • на офіційних сайтах наших партнерів — City24, Bank24. Ми вміємо дружити! :)

H2 Чому варто обрати СlickCredit для миттєвої позики

СlickCredit — сервіс, створений “для себе та друзів”, тому:

  • ми видаємо гроші без застави, поручителів і паперової довідки про доходи, бо  Д — довіра:) ;

  • не турбуємо дзвінками ваших близьких та друзів. К — конфіденційність ми поважаємо;

  • приймаємо рішення про видачу практично миттєво — за кілька хвилин. Бо Ш — швидкість, це — обов'язкова вимога сучасності. 

  • відмови в нас бувають рідко. Тож Т — так — наше улюблене слово;

  • а ще, в нас Л — крутезна програма лояльності. Ми регулярно проводимо різноманітні акції та розіграші, запустили власну гру, бо ж хто не любить приємні бонуси?

Пропонуємо вигідні умови: ви сплачуєте лише за фактичні дні використання кредитних коштів по низькій процентній ставці. Та якщо маєте змогу погасити борг раніше — зробіть це і матимете вагому підставу пишатися своєю сумлінністю. А наступного разу ми зробимо вам пропозицію, від якої вам точно не захочеться відмовитися. Кредит на карту миттєво, ще й по програмі лояльності, варто спробувати, чи не так?

Коли життя підкидає лимон, не сумуйте — зробіть з нього лимонад разом із СlickCredit!

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Цілодобовий кредит онлайн

Мало знайдеться людей, які ніколи не стикалися з фінансовою скрутою. Причому часто вона виникає раптово. Наприклад, захворів хтось із родичів і потрібні гроші на операцію, чи з’явилася потреба у терміновому ремонті…

Куди бігти? У банк? Але банки не працюють, наприклад, уночі чи у вихідні дні. А ще в банк потрібно нести купу довідок, збирати які в екстрених випадках немає часу. Та й дають банки позику далеко не всім, зокрема, позичальник повинен мати офіційні джерела доходу, а їх у ці нелегкі часи мають не всі. У ломбард? Однак туди потрібно нести цінні речі для забезпечення позики, але ж їх ще потрібно мати. І знову ж таки, для походу в ломбард потрібен час. Ось якби можна було отримати кредит онлайн цілодобово на картку…

Терміново потрібні гроші? Click Credit Вам допоможе

На щастя, розвиток сучасних технологій не обійшов стороною і сферу фінансових послуг. Інтернет та мобільний зв'язок дозволили створити фінансові сервіси, за допомогою яких можна отримати цілодобовий кредит онлайн — де б Ви не знаходилися, та в будь-який момент часу.

Використовуючи сервіс Click Credit, Ви отримаєте позику прямо на картку в режимі 24/7. Без паперових довідок, без тяганини. І нікуди не треба ходити, нікому нічого не треба доводити. 5 хвилин — і гроші надійдуть на Ваш рахунок.

Отримайте цілодобовий кредит онлайн, не виходячи з дому: умови

Ви маєте змогу оформити позику «не встаючи з дивана». Завдяки Click Credit будь-який громадянин України, який досяг 18 років, може отримати кредит онлайн цілодобово. Для цього потрібно лише мати:

• паспорт;

• ідентифікаційний код (ІПН);

• мобільний телефон;

• доступ до Інтернету.

 

Прості кроки для отримання грошей у кредит у будь-який час доби

Ми готові видати вам кредит цілодобово, за лічені хвилини у будь-який день тижня. Дії, які для цього необхідно зробити, дуже прості.

Для початку потрібно завантажити на свій смартфон програму Click Credit з Google Play (якщо Ваш телефон працює на Android) або AppStore (якщо у вас телефон Apple). Інший варіант — зайти на наш сайт.

Тепер потрібно зареєструватися, щоб відкрити «Особистий кабінет». Процедура проста — треба ввести свої дані, зокрема номер та серію паспорта, ІПН. Потім вибираєте обсяг позички та термін, на який берете гроші. При цьому Ви одразу бачите всю суму, яку потрібно буде повернути — все дуже прозоро! Повідомляєте системі дані банківської картки, на яку Вам зручно отримати гроші. Вам приходить код, який також потрібно ввести (це страховка від шахрайства). Очікуєте на рішення. Ознайомитись із паспортом кредиту та підписати договір попередньо ознайомившись із його умовами. І все. За кілька хвилин гроші — у Вас на рахунку.

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Швидкий кредит на картку

 

Життя — найталановитіший режисер: воно уміло чергує приємні та не дуже події. Прорвала труба у ванній, родич запросив на День народження, а квитки у країну вашої мрії якраз по акції? І все це за один тиждень до зарплати, коли коштів практично не залишилось?

Вирішенням проблеми можуть стати швидкі онлайн кредити на картку.

Дарʼя Рудяк Директор з Маркетингу

Як швидко оформити заявку на кредит через інтернет?